FAST CHEF

FAST CHEF’E KİMLER KATILABİLİR?

Her biri özgün öyküleriyle kendi dalında zirveye çıkan uzman şeflerin vereceği eğitim ile pratiğini geliştirmeyi ve kariyerini güçlendirmeyi hedefleyen, bir yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip, 18-55 yaş arasındaki mutfak profesyonelleri katılabilir.

 

EĞİTİM KAÇ AY SÜRECEK?

Fast Chef 2 aylık planlanan bir eğitim programıdır. Katılımcılar 8 hafta boyunca, haftada iki gün altışar saat olmak üzere haftada 12 saat ders görürler. Eğitim programının toplamı 96 saattir.

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

Oryantasyon, mutfak matematiği, maliyet muhasebesi ve hijyen, modern kesim teknikleri

Kümes hayvanları uygulama dersi

Deniz ürünleri uygulaması (Bütün teknikleriyle)

Kabuklu deniz ürünleri uygulamaları

Pirinç ve tahıl uygulaması

Uzakdoğu mutfağı uygulaması

Kuzu eğitimi

Kaliteli etler uygulaması (BBQ haftası)

Vejetaryen, vegan, healty food, raw food

Av hayvanları haftası

Makarna haftası ve tiramisu

Coğrafi işaretli ürünler ve uygulaması

Esnaf lokantası

Osmanlı’dan günümüze Türk mutfağı

Mutfakta bilim

Black Box (Mehmet Şef’in kurgusuyla)