• 0536 214 45 86 – 0212 465 30 14
  • info@gastroarena.com.tr
  • MEZE GÜNÜ

    MEZE GÜNÜ

    “Mezesiz Türk mutfağı olur mu?”

    Tabii ki olmaz. Meze Farsçada, adı üstünde lezzet anlamına geliyor ve sözcük dilimize Farsçadan geçmiş. Akdeniz mutfağında önemli bir yeri var mezelerin; özellikle Lübnan, Yunan ve Türk mutfağında çeşit çeşit meze yapılıyor. Mezeyle karın doyurulmaz, meze kararında ve yavaş yavaş yenir.

    Lübnan, Yunan ve Türk mutfağının geleneksel mezelerini, geleneği küçük dokunuşlarla yorumlamayı ve Akdeniz mutfağının özel lezzetlerinin özgün sunumlarını öğrenmeye var mısınız? Haydi, başlayalım!

    DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ

    WhatsApp chat