“Et iyi pişmemiş mi?”
Kötü pişmiş bir eti yemeye çalışan her kimse bilin ki hayal kırıklığına uğrar. Kendinizi de başkalarını da hayal kırıklığına uğratmayın. Yukarıdaki soruyu tedirgince sormak ya da aynı sorunun şüphe dolu başka bir yorumuyla karşılaşmak yerine, “Size öyle bir et pişireceğim ki!..” demek istiyorsanız buyurunuz!
Etin her haline tanıklık edeceğiniz bu bölümde et kesim, doğru saklama-stoklama, doğru porsiyonlama ve pişirme tekniklerini, tütsülemeyi, kemik suyu çıkarmayı, soslama-marinasyon yöntemlerini ve et sunumunun püf noktalarını öğreneceksiniz. Efendim, ne dediniz, lokum mu olmuş?..
DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ